Zangeres Sharon Kips inspireert als ambassadeur Schuldhulpmaatje

Zangeres Sharon Kips heeft haar persoonlijke strijd met geldproblemen omgezet in een bron van inspiratie en steun voor anderen. Als ambassadeur van SchuldHulpMaatje deelt ze haar verhaal om mensen aan te moedigen hulp te zoeken en het taboe rond schulden te doorbreken.


Het verhaal van Sharon

Sharon Kips herinnert zich levendig een moeilijke periode uit haar jeugd, toen haar gezin gedwongen was om te verblijven in een opvangcentrum op de Amsterdamse Wallen. Opgroeiend met financiële onzekerheid, werd Sharon later bekend als winnaar van X Factor en maakte ze deel uit van verschillende muzikale projecten.

Maar ondanks haar succes kende ze zelf ook financiële tegenslagen.

“Geldproblemen gaan van generatie op generatie. Ik heb dat zelf ervaren. Ik kon ook niet goed met geld omgaan.”

– Zangeres Sharon Kips –

Op het dieptepunt van haar eigen financiële worstelingen vond Sharon steun en begeleiding bij haar partner, Gilbert, die haar leerde over sparen en verantwoord omgaan met geld. “Het was een eye-opener,” zegt ze.

Waarom ambassadeur?

Sharon benadrukt de verwoestende impact van geldproblemen op iemands mentale welzijn. “Geldproblemen veroorzaken enorme stress,” zegt ze. “En als je gestrest bent, kun je niet helder denken.”

Ze prijst de waarde van ondersteunende mensen die naast je staan, zoals de vrijwilligers van SchuldHulpMaatje, die helpen om financiële uitdagingen aan te pakken en hoop bieden in moeilijke tijden. “Op het donkerste moment van je leven heb je dit soort mensen nodig,” zegt Sharon. “Dat is wat SchuldHulpMaatje doet, en dat is zo waardevol.”


SHM Parkstad staat voor je klaar!

Voor mensen in de regio Parkstad die worstelen met geldzorgen of schulden is via deze site hulp beschikbaar bij SHM Parkstad. Sharon’s verhaal benadrukt de kracht van het zoeken naar ondersteuning en het doorbreken van schaamte. Door contact op te nemen met SHM Parkstad kun je praktische begeleiding en emotionele steun ontvangen om je financiële situatie te verbeteren.

Schaam je niet en trek op tijd aan de bel. Schuldhulpmaatje is er om je te ondersteunen, of je nu in een moeilijke financiële situatie zit of gewoon wat advies nodig hebt. Neem gerust contact met ons op. Je bent echt niet de enige, en samen kunnen we kijken naar oplossingen!