Wil jij financiële rust in het nieuwe jaar? Kies voor gratis e-mailcoaching!

Heb jij al goede voornemens voor in het nieuwe jaar? Bijvoorbeeld meer financiële rust in je hoofd? Probeer eens gratis e-mailcoaching van Nibud: met dit gratis programma blijf je het hele jaar financieel fit! Je krijgt mails met tips, tools en reminders voor je geldzaken, op slimme momenten waarop je financiële acties moet doen of keuzes moet maken. Zo weet je dat je altijd goed bezig bent! (foto: Pexels)


Het hele jaar financieel fit

Hoe hou je zo goed mogelijk grip op je geld door het jaar heen? Het Nibud weet uit onderzoek welke acties daarvoor nodig zijn, hoe vaak je die moet plannen én wat daar gedurende het jaar de beste momenten voor zijn. Het is bijvoorbeeld slim om:

  • in maart je administratie op te ruimen voor je belastingaangifte;
  • wekelijks je afschrijvingen te checken;
  • één keer per jaar na te gaan of je alles voor ‘later’ goed hebt geregeld.

Al deze vuistregels en kalendermomenten zijn verwerkt in de Nibud Jaarplanner e-mailcoaching. Meld je aan en je krijgt precies op het goede moment een tip, tool of reminder. Dat is gemakkelijk en het geeft rust: volg de mails en je weet dat je niets belangrijks mist. Goed bezig om financieel gezond te blijven!

 

Volhouden met de Nibud Agenda!

Voornemens maken aan het begin van het jaar is een goed idee, want zo’n speciaal moment is een krachtige markering om echt iets te veranderen of op te starten. Maar…

Hoe houd je het vol als je wat langer bezig bent? Hoe kunt je jezelf dan aan je plan houden en gemotiveerd blijven?

Dan is de ‘Grip op tijd & geld agenda‘ van het Nibud een uitkomst; de agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je je uitgaven bij, maak je begrotingen en ontdek je mogelijkheden om te sparen en bezuinigen. Elke week krijg je een tip of een weetje over slim omgaan met geld. Kortom: met de agenda hou je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust.