Welke potjes kun jij nog aanvragen? Doe de potjescheck!

Er zijn bij de overheid veel meer financiële regelingen beschikbaar dan de meeste mensen weten. Als je niet op de hoogte bent, kun je mogelijk geld mislopen dat je goed kunt gebruiken. Daarom is er een online hulpmiddel om je te helpen deze regelingen te ontdekken: de ‘Potjescheck‘. Via deze check vinden mensen gemiddeld voor €462,- aan toeslagen en regelingen waar ze mogelijk voor in aanmerking komen. Laat geen geld liggen!


Persoonlijk overzicht

De Potjescheck begint met algemene vragen over de gezinssituatie. Op basis van deze antwoorden identificeert het systeem welke regelingen en toeslagen relevant kunnen zijn. Je wordt stap voor stap door de vragen geleid en krijgt inzicht in de voorzieningen waarvoor je mogelijk in aanmerking komt.

Na het invullen van de check ontvang je een persoonlijk overzicht, waarin wordt uitgelegd hoe je de betreffende toeslagen en regelingen kunt aanvragen.

Doe de potjescheck »

Hulp nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het doen invullen van de Potjescheck? Geen probleem, wij zijn er voor je!

Bezoek onze pagina met hulpmogelijkheden, en kies de vorm die het beste bij je past: hulp via chat, hulp na het invullen van een formulier, of hulp door het bezoeken van een van onze locaties.

Samen lukt ‘t!