Vraag nu vast een Leergeld Cheque aan voor de zomervakantie van jouw kind!

Ook deze zomer organiseert JENS weer een vakantie vol superleuke evenementen! Vier weken lang kunnen kinderen uit Heerlen en Voerendaal (4 t/m 18 jaar) deelnemen aan activiteiten en uitstapjes op het gebied van sport, cultuur, creativiteit en nog veel meer. Doet jouw kind ook mee? Vraag dan op tijd een bijdrage (Leergeld Cheque) aan bij Leergeld Parkstad!


Zomeractiviteiten JENS

Al jaren zijn de zomeractiviteiten van JENS een groot succes. Elk jaar melden zich meer kinderen aan! Bekijk hieronder de video van 2021. Toen deden ruim 2000 kinderen en jongeren mee. Ze gingen lasergamen, gewoon gamen, graffiti spuiten (workshop) of feesten tijdens een schuimparty. Ook gingen ze op bezoek bij de scouting, aapjes kijken in Gaia Zoo of klimmen bij SnowWorld.

Programma 2024

Het jeugd- en jongerenwerk is natuurlijk alweer druk bezig met het zomerprogramma van 2024. En één ding is zeker: het wordt weer een spetterende vakantie! Zodra het programma definitief bekend is, wordt het gepubliceerd op de facebookpagina JENS Helpt. Dus houd die goed in de gaten! Je kunt natuurlijk ook even kijken op de andere facebookpagina’s van JENS.

Iedereen kan meedoen!

Voor de meeste activiteiten wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Voor de uitstapjes is dat bedrag wat hoger.

Natuurlijk wil JENS dat iedereen mee kan doen. Ouders die moeite hebben om de bijdrage te betalen, kunnen een aanvraag doen bij Stichting Leergeld Leergeld Parkstad. Het bedrag dat is aan te vragen bedraagt maximaal 150 euro. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat het geld beschikbaar is zodra je je kind aanmeldt voor de zomeractiviteiten.

Op deze manier kunnen alle kinderen genieten van een mooie zomer en lekker meedoen met vrienden en vriendinnen!

Doe nu alvast je aanvraag

Je aanvraag start je op de site van Leergeld Parkstad. Hierbij word je doorverwezen naar de site Samen voor alle Kinderen, waar je een aantal vragen moet beantwoorden. Hoe dat in z’n werk gaat, zie je in de video hieronder.

Let op: kies bij stap 3 de juiste categorie en bij stap 4 het juiste onderdeel. Het gaat om:

  • Categorie: Vrije Tijd
  • Onderdeel: Kindervakantiewerk
  • Waar (organisatie): Alcander tnv M Ruiters (of M Erkens)

 

Hulp nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het doen van een aanvraag? Geen probleem, wij zijn er voor je! Bezoek onze pagina met hulpmogelijkheden, en kies de vorm die het beste bij je past: hulp via chat, hulp na het invullen van een formulier, of hulp door het bezoeken van een van onze locaties.

Samen lukt ‘t!