Let op: bedrag Parkstad Energieknip geldig tot uiterlijk 31 december 2023

Heb je een tegoed van €250,- via de Parkstad Energieknip gekregen? Maar heb je nog niet al het geld gebruikt? Doe dit dan voor 31 december 2023. Daarna kan het namelijk niet meer. (foto: WoonWijzerWinkel)


Parkstad Energieknip

De Parkstad Energieknip-app is een ‘digitale portemonnee’ voor energiebesparing. Met behulp van deze app kunnen  inwoners van Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Beekdaelen, Brunssum en Simpelveld energiebesparende producten kopen bij aangesloten bouwmarkten of de WoonWijzerWinkel.

Ook kunnen ze ook een afspraak maken met een energiebespaarcoach. Deze coach geeft bij hen thuis advies over welke energiebesparende producten in hun situatie helpen om de energierekening te verlagen.

Waar kun je het bedrag aan uitgeven?

Met de Parkstad Energieknip kun je voor €250,- aan energiebesparende middelen kopen bij de WoonWijzerWinkel, Hornbach, Gamma, Hubo of Karwei. Dit zijn bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrippen voor deuren en ramen, en waterbesparende douchekoppen.

Hoe weet je of je nog geld tegoed hebt?

Weet je niet zeker of je nog tegoed hebt? Scan dan met de app ‘Parkstad Energieknip’ je persoonlijke QR-code om je tegoed te zien. Deze QR-code vind je in de brief ‘Belangrijke informatie over tegoeden’ die je pasgeleden van de gemeente hebt gekregen. Je kunt ook even langs gaan bij de WoonWijzerWinkel in het Parkstad Limburg Stadion.

Heb je de app niet (meer) op je telefoon staan? Kijk dan op de website Parkstad Energieknip.

Heb je geen smartphone? Dan kun je bellen met de WoonWijzerWinkel Limburg via 085-0642246.

SHMParkstad staat voor je klaar!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het besparen van energie? Schaam je niet en trek op tijd aan de bel. Schuldhulpmaatje is er om je te ondersteunen, of je nu in een moeilijke financiële situatie zit of gewoon wat advies nodig hebt. Neem gerust contact met ons op. Je bent echt niet de enige, en samen kunnen we kijken naar oplossingen!