Grip op je geld met de Nibud Agenda 2024

Hij is er weer: de Nibud Agenda! Ook in 2024 helpt deze agenda je met je goede (geld)voornemens. Schrijf je afspraken én uitgaven op, lees handige tips en achtergronden en lees hoe verschillende generaties omgaan met geld. De Nibud Agenda 2024 is vanaf nu te bestellen in de webwinkel.


Goede voornemens

Is grip op geld een van jouw goede voornemens voor 2024? De Nibud Agenda helpt je erbij. Met plekken waar je je dagelijkse uitgaven, maandbegroting en jaarbegroting in kunt vullen. Maar ook met veel handige tips en achtergronden. Op die manier geeft deze agenda je niet alleen grip op tijd, maar ook grip op geld.

Jubileumeditie

Omdat Nibud in 2024 zijn 45-jarig jubileum viert, lees je in de agenda verhalen van mensen van verschillende generaties. Zo vertelt Laurens van 5 waar hij zijn zakgeld aan uitgeeft en legt 80-plusser Jerome uit hoe hij vroeger rondkwam.

Met de agenda biedt Nibud niet alleen overzicht en inzicht, maar creëren het ook openheid. Omdat praten over geldzorgen helpt in het voorkomen of verhelpen ervan.

Inkijkexemplaar

Bekijk hieronder hoe de agenda er vanbinnen uitziet.

Specificaties

De Nibud Agenda 2024 heeft de volgende kenmerken:

  • Spiraalrug;
  • Aantal pagina’s: 167;
  • Verschijningsdatum: 18 oktober 2023;
  • Afmetingen: 14,8 x 14,8 cm;
  • Binnenwerk: in kleur.

Bestellen

Je kunt de agenda vanaf nu bestellen in de webwinkel van Nibud. Vanaf maandag 23 oktober 2023 worden de agenda’s verstuurd.

Zorg dat je er op tijd bij bent, en doe er je voordeel mee!