Generatie Genaaid: waarom is alles zo f*cking duur?

Gotu Jim is terug met een nieuw seizoen van Generatie Genaaid, waarin hij problemen die spelen onder jongeren aanpakt. Deze aflevering gaat over geld. Want waarom is alles zó duur? Hoe werkt inflatie nu precies? En wat als rondkomen erg moeilijk en achteraf betalen met KLARNA wel heel makkelijk blijkt te zijn? Bekijk de video!


Problemen, wat dan?

Problemen voor jongeren, die zijn er in allerlei vormen en maten. En dan denk je misschien: wat dan? Want op de probleemschaal van oorlog tot het zijn van een kind van Koning Willem Alexander, liggen onze problemen toch veel dichter bij dat tweede?

Dat klopt, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen problemen zijn die best eens opgelost mogen worden voor ons jonge zielen op wie de toekomst rust. Gotu Jim gaat op onderzoek, en praat met verschillende mensen over problemen met geld.

 


SHM Parkstad staat voor je klaar!

Voor mensen in de regio Parkstad die worstelen met geldzorgen of schulden is via deze site hulp beschikbaar bij SHM Parkstad. Door contact op te nemen kun je praktische begeleiding en emotionele steun ontvangen om je financiële situatie te verbeteren.

Schaam je niet en trek op tijd aan de bel. Schuldhulpmaatje is er om je te ondersteunen, of je nu in een moeilijke financiële situatie zit of gewoon wat advies nodig hebt. Neem gerust contact met ons op. Je bent echt niet de enige, en samen kunnen we kijken naar oplossingen!