André: “Er viel een last van mijn schouders”

André zat in de schulden. En net als veel andere mensen, wilde hij zijn problemen zelf oplossen. Maar dat lukte niet. Hij wist niet meer wat hij moest doen. Toen kwam hij in contact met Schuldhulpmaatje. Na twee jaar was André van zijn schulden af. Nu zegt hij tegen iedereen: “Trek aan de bel bij SchuldHulpMaatje, want daar zit je goed!”


Kluts kwijt

Nadat André (70) jarenlang bij PostNL (toen nog PTT) had gewerkt, nam hij ontslag om een eigen bedrijf te beginnen. Dat ging helaas niet goed, en André kwam in de schulden terecht.

Verschillende mensen boden hulp aan, maar tegen iedereen zei André dat hij zijn problemen zelf wilde oplossen. Alleen, dat deed hij niet.

“Ik realiseerde me dat het niet goed ging, maar ik was gewoon helemaal de kluts kwijt. Ik wist niet hoe ik mijn problemen moest aanpakken.”

– André –

Eindelijk rust

Dan komt André in contact met SchuldHulpMaatje. Het klikt meteen met zijn maatje Michel: “Ik stond stijf van de spanning in die tijd, maar zodra Michel me een hand gaf, viel er een last van mijn schouders. Alleen al zijn opmerking ‘André, we gaan eens rustig jouw administratie op orde brengen’ gaf me zoveel rust. Ik kreeg geen verwijten, helemaal niets.”

“SchuldHulpMaatje behandelt je echt als mens, en gaat samen met jou op zoek naar oplossingen. En dat ook nog eens helemaal gratis.”

– André –

Samen met Michel brengt André zijn schulden in kaart. “Daarna zijn we gaan kijken: wat kunnen we doen, wat is er mogelijk? De Maatjes van SchuldHulpMaatje zijn deskundig en weten veel. In twee jaar tijd waren mijn problemen opgelost!”

Weer mens geworden

“Ik ben mijn Maatje zó dankbaar”, zegt André. “Ik ben weer mens geworden, ik geniet weer van het leven. En dat allemaal dankzij SchuldHulpMaatje. Tegen iedereen met geldproblemen, zeg ik: trek aan de bel! Neem contact op met SchuldHulpMaatje, want daar zit je goed!”

Hulp nodig?

Heb jij, net als André, hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen je graag!

Samen lukt ‘t!