Gratis webinar: Zelf energie opwekken, best gemakkelijk!

Ben je geïnteresseerd in het opwekken van je eigen duurzame energie en wil je weten hoe zonnepanelen werken? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar (online presentatie): “Zelf energie opwekken: best gemakkelijk!” Tijdens deze interactieve sessie nemen we jouw mee op een reis door de fascinerende wereld van zonne-energie en andere vernieuwbare energiebronnen. Het webinar is op 9 mei 2023 om 19.30 uur. Deelname is gratis en inschrijven gaat heel eenvoudig; iedereen kan meedoen! Bovendien krijg je vanzelf uitnodigingen voor nieuwe webinars. En, je kunt alle gemiste webinars tot één maand geleden terugkijken!


Waarover gaat het webinar?

In dit webinar leer je alles over de werking van zonnepanelen en hun opbrengst. We behandelen de nieuwste technieken en materialen, zoals wattpiek, monokristallijn, polykristallijn, dunne film, schakelingen en omvormers. De experts van de Woonwijzerwinkel zullen met concrete praktijkvoorbeelden uitleggen hoe deze technologieën werken, en hoe je ze kunt toepassen om jouw energievoorziening slimmer te verduurzamen en je energiekosten te verlagen.

Maar er is meer! We gaan ook dieper in op andere vernieuwbare energiebronnen zoals wind- en warmte-energie. We bespreken het effect van batterijen en dynamische contracten op het energielandschap. Ontdek hoe deze alternatieven een rol kunnen spelen in de energietransitie en hoe ze kunnen bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Meld je nu aan!

Mis deze kans niet om jouw kennis over zonne-energie en andere duurzame energiebronnen te vergroten. Schrijf je vandaag nog in voor dit gratis webinar en neem een stap in de richting van een groenere, duurzamere toekomst voor jezelf en je omgeving.
Registreer nu en maak deel uit van de energierevolutie!

Als je jezelf aanmeldt, word je komende weken op tijd uitgenodigd voor alle volgende webinars; bovendien kun je alle gemiste webinars tot één maand geleden terugkijken.

Meer informatie

Dit webinar wordt georganiseerd door de Parkstadgemeenten voor Parkstadbewoners. Parkstadbewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou!

Hulp nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het besparen op energiekosten? Geen probleem, wij zijn er voor je! Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je niet in Parkstad Limburg maar ergens anders in Nederland, ga dan naar de landelijke locatiezoeker en het komt helemaal goed.

Samen lukt ’t!