Gratis webinar: Isoleren en ventileren, alle mogelijkheden op een rij!

Op dinsdag 25 april 2023, om 19.30 uur, organiseert de Woonwijzerwinkel een webinar (online presentatie) over isoleren en ventileren. Dit is de perfecte kans om meer te weten te komen over de nieuwste trends en technieken die je huis energiezuiniger en comfortabeler maken. Deelname is gratis en inschrijven gaat heel eenvoudig; iedereen kan meedoen! Bovendien krijg je vanzelf uitnodigingen voor nieuwe webinars. En, je kunt alle gemiste webinars tot één maand geleden terugkijken!

Waarover gaat het webinar?

De experts van de Woonwijzerwinkel delen waardevolle informatie over verschillende isolatiematerialen en -methoden (in relatie tot het bouwjaar van je woning), mogelijkheden voor lage temperatuur verwarming, evenals de beste ventilatiesystemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Ook worden bijzondere objecten behandeld, zoals monumentale panden, VvE ’s en maatschappelijke, sport- en culturele gebouwen.

 

Naast het verkrijgen van praktische tips en tricks, zullen de experts je ook helpen een beter begrip te krijgen van de mogelijke subsidies, kosten en baten en financieringsmogelijkheden die met isolatie- en ventilatieoplossingen gepaard gaan. Hierdoor kun je de juiste keuzes maken voor jouw specifieke situatie.

Zelf vragen stellen

Tijdens de live Q&A-sessie krijg je zelf ook de kans om je vragen te stellen aan de deskundigen. Zo heb je direct meer informatie over de zaken waarover je meer wilt weten.

Meld je nu aan!

Wacht niet langer en meld je nu aan voor het gratis webinar “Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij!” Samen zetten we de eerste stap naar een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Als je jezelf aanmeldt, word je komende weken op tijd uitgenodigd voor alle volgende webinars; bovendien kun je alle gemiste webinars tot één maand geleden terugkijken.

Meer informatie

Dit webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners. Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen.

Dus zeker ook interessant voor jou!

Hulp nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het besparen op energiekosten? Geen probleem, wij zijn er voor je! Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je niet in Parkstad Limburg maar ergens anders in Nederland, ga dan naar de landelijke locatiezoeker en het komt helemaal goed.

Samen lukt ’t!