Ik krijg nóóóóit wat: gratis online cursus over financiële opvoeding van je kind

Vorige week lanceerde het Nibud de gratis online cursus ‘Ik krijg nóóóóit wat!‘ Hiermee kun je als ouder zelf aan de slag met de financiële opvoeding van je kind; je kunt vanuit huis en op je eigen tempo zelf bepalen welke onderwerpen en leeftijdscategorieën je wil behandelen. Ga vandaag nog aan de slag!


Workshop Iven Cudogham

Hoe doe je dat eigenlijk, de financiële opvoeding van je kind? Dat werd tijdens de Week van het Geld besproken in de workshop ‘Ik krijg nóóóóit wat!’ Tijdens de workshop kwamen thema’s als zakgeld, sparen, keuzes maken en (online) veiligheid spelenderwijs aan bod.

Iven Cudogham, bekend van het televisieprogramma ‘Een Huis Vol’ en zelf vader van 7 kinderen, opende de bijeenkomst. Vervolgens gingen de aanwezigen in groepsverband aan de slag met de workshop, waarin bijvoorbeeld besproken werd wat je kunt doen als je het niet eens bent met hoe je kind zijn zakgeld besteedt. Of hoe je omgaat met de (online) gevaren die er zijn op het gebied van geld, zeker nu online bankieren, contactloos betalen en ‘finfluencers’ steeds gangbaarder worden.

Gratis online cursus

Tijdens de workshop werd ook de gratis online cursus ‘Ik krijg nóóóóit wat!‘ gelanceerd. Hiermee kunnen ouders zelf aan de slag met de financiële opvoeding van hun kind. Bij deze online versie worden de interactieve workshopsessies nagebootst, terwijl ouders vanuit huis en op hun eigen tempo zelf bepalen welke onderwerpen en leeftijdscategorieën zij willen behandelen.

Ga vandaag nog aan de slag met de cursus »

Hulp nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de financiële opvoeding van je kind? Geen probleem, wij zijn er voor je! Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je niet in Parkstad Limburg maar ergens anders in Nederland, ga dan naar de landelijke locatiezoeker en het komt helemaal goed.

Samen lukt ’t!