Nieuwe serie workshops: meer doen met minder poen

Moet jij rondkomen van een klein budget? Is het elke maand weer een hele opgave om de eindjes aan elkaar te knopen? Dan is de gratis workshopserie ‘Meer doen met minder poen’ vast iets voor jou: je ontmoet andere mensen met dezelfde problemen, en kijkt samen naar slimme oplossingen. Meld je snel aan, en leer meer te doen met minder geld!


Succesvolle workshop

De workshop ‘Meer doen met minder poen’ werd vorig jaar al eens gegeven, toen als samenwerking tussen de GeldwijzerWinkel, HuB Kerkrade en Schuldhulpmaatje Parkstad. De behoefte aan besparingstips bleek groot, vandaar dat we de workshop nu opnieuw organiseren, deze keer in Heerlen.

Tijdens de workshop leer je hoe je eenvoudig kunt besparen op dagelijkse kosten, maar ook hoe je op lange termijn minder geld hoeft uit te geven; door hier in een gemoedelijke sfeer over te praten kun je elkaar inspireren, en ook van anderen leren.

Data en tijd

De workshop bestaat uit 3 delen en wordt gegeven op:

  • Woensdag 8 februari 2023 van 10.00 tot 14.00 uur;
  • Woensdag 15 februari 2023 van 10.00 tot 14.00 uur;
  • Woensdag 1 maart 2023 van 10.00 tot 14.00 uur.

Locatie

De workshop vindt plaats bij Alcander/Heerlen STAND-BY!

Impressie van een workshop in HuB.Kerkrade

Info en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia Maessen van Schuldhulpmaatje Parkstad via 06-18207435.

Aanmelden voor de workshop kan via e-mail op s.vaessen@alcander.nl. In je bericht hoef je uitsluitend je naam en contactgegevens te vermelden, dan komt alles in orde

Persoonlijke hulp

Wil jij ook leren besparen, maar zou je daarbij liever wat persoonlijke hulp krijgen? Geen probleem. Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, vul dan ook gewoon een van de formulieren – via de links hierboven – in, of stuur een chatbericht, en dan komt het ook helemaal goed! Samen lukt ’t.