Hoe je in 2023 weer grip krijgt op je inkomsten en uitgaven met de FinanciëleGezondheidsCheck

Hoe staat het eigenlijk met jouw financiële gezondheid? Misschien weet je dat niet zo goed. Of wil je het niet eens weten. Toch is het goed om hier af en toe naar te kijken. De FinanciëleGezondheidsCheck geeft aan hoe financieel gezond jij bent. De tool geeft ook tips waarmee jij direct aan de slag kunt. Doe dus gauw de check en begin 2023 met een fijne start!


FinanciëleGezondheidscheck

De FinanciëleGezondheidsCheck geeft aan de hand van 15 vragen een inschatting van hoe je financiën ervoor staan. Je score is een indicatie van hoeveel risico je loopt op financiële problemen. Hierbij wordt gekeken naar hoe je omgaat met inkomen, uitgaven, spaargeld, leningen en financiële planning.

De FinanciëleGezondheidsCheck geeft daarna handige tips, afgestemd op het resultaat van de vragenlijst. Hiermee kun je problemen voorkomen en zo je financiële gezondheid verbeteren.

De check is overigens volledig anoniem; de vragenlijst is zo gebouwd dat individuele resultaten alleen worden opgeslagen op jouw eigen computer. Deze worden uiterlijk 24 uur bewaard en daarna automatisch gewist. Niemand heeft inzage in jouw individuele gegevens of resultaten.

Doe de check en start 2023 met een goed begin »

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken?

Heb jij vragen over je financiële gezondheid? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van de check, of bij het in de praktijk brengen van de tips? Geen probleem, wij zijn er voor je! Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je niet in Parkstad Limburg maar ergens anders in Nederland, ga dan naar de landelijke locatiezoeker en het komt helemaal goed. Samen lukt ’t!