Nieuwe online training: Aan de slag met je geldzaken

Steeds meer Nederlanders hebben moeite met rondkomen. Geldt dat ook voor jou? Volg dan online de nieuwe Nibud-training ‘Aan de slag met je geldzaken‘. Met deze training ga je zelf aan de slag om je geldzaken op orde te krijgen én te houden. Met veel informatie, handige tips, tools en tests over jouw situatie krijg en houd je grip op je geld.


Het leven weer betaalbaar

Het zijn financieel uitzonderlijke tijden. Vrijwel allemaal merken we dagelijks hoeveel invloed de hoge inflatie op ons geld heeft. Steeds meer mensen ontvangen betalingsherinneringen, treffen een betalingsregeling of vragen om een voorschot op hun salaris. De hoge vaste lasten groeien veel mensen boven het hoofd. Daarom roept het Nibud op het leven weer betaalbaar te maken.

Onderdeel hiervan is de gratis online training ‘Aan de slag met je geldzaken’. Meer dan ooit vinden we het belangrijk om elkaar te steunen en elkaars kennis en kunde te delen. Met de training Aan de slag met je geldzaken kun je grip op je geldzaken krijgen, houden of verstevigen.

Wat krijg je?

Het volgen van de training heeft veel voordelen:

 • Online training vanuit huis
 • Deelname is gratis
 • 5 modules
 • Korte lessen
 • Jij bepaalt wat je wilt leren
 • Op je eigen tempo
 • Anoniem: geen account nodig
 • Opslaan en later weer verder gaan

Waaruit bestaat de training?

De training bestaat uit 5 modules:

 1. Je administratie op orde
 2. Inzicht in je inkomsten
 3. Inzicht in je uitgaven
 4. Rondkomen
 5. Hulp

Hoe werkt het?

Aan het begin van elke module beantwoord je enkele vragen. Op basis van jouw antwoorden geven we een advies en raden we je aan om 1, 2 of misschien wel alle lessen van de module te volgen. Of je dat doet, en wanneer, is helemaal aan jou.

Je kunt de training altijd opslaan en weer verder gaan als je zin en tijd hebt. Let er dan wel op dat je op hetzelfde apparaat en in dezelfde browser werkt.

Een account aanmaken is niet nodig.

Ga naar de training >