Bestel nu de Nibud Agenda 2023: ‘Grip op tijd en geld, wat is jouw verhaal?’

Is grip op geld een van jouw goede voornemens voor 2023? De Nibud Agenda helpt je hierbij. Met overzichtelijke plekken waar je je dagelijkse uitgaven, maandbegroting en jaarbegroting in kunt vullen. Maar ook met veel handige tips en achtergronden. Op die manier geeft deze agenda je niet alleen grip op tijd, maar ook grip op geld. En dat zorgt voor rust in je hoofd. Bestel ‘m nu voor nog geen 10 euro op de website van Nibud.


Nibud Agenda

De Nibud-agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je je uitgaven bij, maak je begrotingen en leer je slim met je geld om te gaan. Elke week krijg je daartoe een tip of een weetje.

Kortom: met de agenda hou je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust. Handig voor jezelf, of leuk om te geven!

Wat is jouw verhaal?

Dit jaar staat de Nibud Agenda in het teken van ‘Wat is jouw verhaal?’.

Hiervoor delen Danique, Teun, Daniël, Esma, Juul, Roger & Rosalie, Francisca én Rob & Chantal hun kasboekje met ons. Ze vertellen openhartig over hun uitgaven en inkomsten, maar óók over hoe ze met geld omgaan. Of ze tevreden zijn met hun bankrekening, of ze zich zorgen maken over de toekomst en misschien nog slimme bespaartips hebben.

Voor wie is de Nibud Agenda?

Consumenten

Voor als je lekker wilt leven en weet dat grip op geld je de rust daarvoor geeft.

“Waar de Nibud-agenda mij altijd goed bij helpt, is overzicht krijgen. Overzicht is het allerbelangrijkst! Meten is weten, of in dit geval: opschrijven. Het geeft een kick om onze maandlasten te zien dalen en het geeft een gevoel van financiële vrijheid. Maar genieten van het leven is het belangrijkste en wordt ook niet vergeten! Ik ben fan van de Nibud-agenda en het Nibud zelf!”

– Wendy

Gemeenten

Beloon, verras, ondersteun je inwoners. Leuk om te geven, nuttig om te krijgen. Voor een aantal gemeenten al jarenlang een beproefd concept. Op de cover bestaat ruimte voor een mooie logo-sticker van je gemeente.

Werkgevers

Zet het onderwerp financiën op de werkvloer op een positieve manier op de kaart. Beloon, verras en ondersteun je werknemers.

“De agenda is handig omdat wij er dus echt een soort logboek van maken. We zijn erg te spreken over de vorm en het formaat van de agenda’s. Al jaren zijn die gelijk en wat ons betreft is dat precies goed. Ik denk dat we de Nibud-agenda’s nog vele jaren met plezier zullen gebruiken.”

– Carlo

Zo werkt de Nibud Agenda 2023

Net als in elke andere agenda hou je al je afspraken bij, elke week staat overzichtelijk over twee pagina’s. Naast je afspraken, kun je ook dagelijks je uitgaven bijhouden, heel eenvoudig in te vullen als ze nog vers in het geheugen liggen.

 

Kom je aan het eind van de maand, dat zet je de weekuitgaven over in een maandoverzicht.

 

Multiplanner

Door je afspraken en je uitgaven in één document te zetten, krijg je meer overzicht en dat geeft rust. De Nibud-agenda is daarom een tijdplanner, kasboek en financieel overzicht in één.

“Sinds 2008 schaf ik jaarlijks de Nibud agenda aan. Ik schrijf mijn dagelijkse uitgaven op en iedere week bekijk ik in de Nibud-agenda hoeveel ik heb uitgegeven. Het geeft me overzicht en het lukt me daardoor beter te plannen. Ik ben me veel meer bewust van mijn financieel gedrag! Verder vind ik het leuk om in de Nibud-agenda te lezen wat voor leuke dingen ik naast mijn werk en persoonlijke besognes heb gedaan. Terugkijkend op een datum zie ik dan dat ik met een vriendin heerlijk bij een Libanees eettentje heb gegeten. Ik denk dat ik dat anders niet meer zo goed zou weten.”

Gusta

Nibud Agenda bestellen?

Ben je enthousiast geworden, bestel dan nu de Nibud Agenda voor slechts €9,95 (inclusief btw)!