Parkstadgemeenten bieden gratis energieadvies en 250 euro aan besparende producten

Parkstadgemeenten gaan inwoners, die recht hebben op de energietoeslag, ondersteunen bij het besparen op de stijgende energiekosten. Zij krijgen een gratis energiebespaarcoach en een tegoed van 250 euro. Hiermee kunnen zij energiebesparende producten kopen bij aangesloten bouwmarkten of de WoonWijzerWinkel.


Brief met uitleg

Binnen nu en zes weken ontvangt elke inwoner, voor wie dit van toepassing is, een brief met meer uitleg over deze actie. In de brief vind je uitleg over hoe je de energiebespaarcoach kunt inschakelen en het tegoed gebruikt voor energiebesparende producten via de Parkstad Energieknip-app.

Meer informatie

De Parkstadgemeenten hebben voor dit initiatief de handen ineengeslagen met een groot aantal belangrijke maatschappelijke partners, die zich verenigd hebben in een nieuw samenwerkingsverband: het ‘Verbond voor Energierechtvaardigheid’.

Wil je ook energie besparen? Lees meer in de brochure:

Andere hulp nodig?

Heb jij andere vragen die samenhangen met besparen op energie? Geen probleem, wij zijn er voor je! Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je niet in Parkstad Limburg maar ergens anders in Nederland, ga dan naar de landelijke locatiezoeker en het komt helemaal goed. Samen lukt ’t!

 

 


 

4 antwoorden
 1. Linda Hendriks
  Linda Hendriks zegt:

  Echt super dat er aandacht is voor energie besparende middelen. Alleen kom ik nergens tegen of dit ook de afwerking inhoud. Zo heb ik bijv. Mijn bijkeuken geïsoleerd (2 jaar geleden) maar nooit toegekomen aan verdere afwerking (lees geld gebrek, andere kostenposten). Mag dit geld ook uitgegeven worden aan verf, vulmiddel, afwerking randje voor plafond. Etc. Etc?

  • Marc Bijl
   Marc Bijl zegt:

   Hallo Linda, dank voor je belangstelling in onze berichten. Wij als Schuldhulpmaatje kunnen je helaas niet precies aangeven wat wel en niet inbegrepen is; maar je kunt wel eenvoudig contact opnemen met een Energiecoach via de volgende link: https://parkstad.energieknip.nl/aanbod/

   Succes!

  • Marc Bijl
   Marc Bijl zegt:

   Hallo Irmy, dat is een goede vraag, dank je wel.
   Je kunt de 250 euro besteden tot en met 31 juli 2023.

   Met vriendelijke groet,
   Team Schuldhulpmaatje Parkstad

Reacties zijn gesloten.