Bespaar gemiddeld 500 euro per jaar met de VoorzieningenWijzer, dat geldt ook voor jou!

Heb je recht op zorg- of huurtoeslag, zonder dat je er gebruik van maakt? Weet je of je geld kunt besparen op je zorgverzekering? Of zijn er misschien regelingen en toeslagen waar je geen gebruik van maakt? Je hebt vast recht op meer dan je denkt. Waarschijnlijk kun je zelfs tot zo’n 500 euro per jaar besparen. Check zelf wat voor jou geldt, of vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. Laat het geld niet onnodig liggen.


VoorzieningenWijzer

Zo’n 83% van de mensen maakt geen of onvoldoende gebruik van gemeentelijke regelingen. Ongeveer 66% heeft geen passende zorgverzekering. En meer dan 25% is beter af met een ander energiecontract. Dat geldt dus vast ook voor jou.

Via Dat geldt voor mij ontdek je welke toeslagen en/of regelingen voor jou gelden en of je wel de best passende energieleverancier en zorgverzekering hebt. Zo’n 10.000 huishoudens die je voorgingen hebben nu gemiddeld 500 euro per jaar méér te besteden.

Het verhaal van Henk

Henk Tukkers betrok in de zomer van 2021 zijn nieuwe huurwoning. Tijdens het doorlezen van wat papierwerk, zag hij de optie om in gesprek te gaan met een consulent van De VoorzieningenWijzer.

‘Ik ben van een heleboel regelingen op de hoogte. Maar ik ging ervan uit dat iemand die zich hier dagelijks mee bezighoudt er meer vanaf weet dan ik. Ik kan er alleen maar wijzer van worden’.

Henk Tukkers

Al snel vond er een gesprek plaats. ‘De consulent vroeg waarom ik geen zorgtoeslag ontving. We kwamen erachter dat ik ooit mijn moeder per abuis als toeslagenpartner heb aangemerkt omdat we in één huis woonden. Daar heeft de consulent werk van gemaakt. Uiteindelijk krijg ik van de afgelopen vijf jaar mijn complete zorgtoeslag terug. Dat is een fors bedrag.’

Henk is niet alleen blij met de besparing, maar ook met het goede contact met de consulent. Er is na de afspraak nog vaker contact geweest voor het afhandelen van de zorgtoeslag.

‘Het is echt een geruststelling dat ik word geholpen door iemand die hierin thuis is, zodat ik geen fouten maak. Ik word van deskundig advies voorzien; dat vind ik belangrijk. Ik kan iedereen aanraden, als je de mogelijkheid hebt, om van deze diensten gebruik te maken. Terwijl ik van veel regelingen op de hoogte ben, heeft het me toch veel gebracht’.

Henk Tukkers

Wat geldt voor jou?

Wat geldt nu voor jou? Dat kom je snel te weten. Check het zelf, of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. De adviseur van de VoorzieningenWijzer weet precies welke toeslagen en/of regelingen voor jou gelden. Ook checkt hij meteen even of je wel de energieleverancier en de zorgverzekering hebt die voor jou het beste zijn. En als je wilt regel je het direct samen even, zodat het in orde is. Dat geeft rust. Onze adviseur helpt je graag!

Woon je niet in Heerlen of Kerkrade, maar wil je toch weten wat voor jou geldt? Check dan de website: Dat geldt voor mij.

Andere hulp nodig?

Heb jij andere vragen die samenhangen met je financiële administratie? Geen probleem, wij zijn er voor je! Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je niet in Parkstad Limburg maar ergens anders in Nederland, ga dan naar de landelijke locatiezoeker en het komt helemaal goed. Samen lukt ’t!