Caritas045 gaat weer van start!

Goed nieuws: vanaf dinsdag 20 september 2022 gaat Caritas045 weer van start! Niet alleen met het uitdelen van gratis maaltijden, maar ook met het samen aan tafel eten. Lees gauw verder en maak gebruik van dit prachtige initiatief!


Caritas045

Caritas045 kookt gezonde maaltijden voor minima, armen en daklozen. Op verschillende locaties in Parkstad worden deze ‘Samen aan tafel’ gegeten of uitgedeeld als afhaalmaaltijd.

Samen aan tafel

Minima, armen en daklozen zijn welkom bij Caritas045 om gezellig samen aan tafel te gaan voor een gezonde warme maaltijd, zelfs veganistisch als je wilt. Je hoeft er niets voor te betalen en als er eten over blijft, dan mag je dat in je meegebrachte bakjes meenemen. Aanmelden is niet nodig!

Je kunt terecht op de volgende tijden en locaties:

Gratis afhaalmaaltijden

Caritas045 blijft ook afhaalmaaltijden aanbieden. Dat gaat wel iets anders dan voorheen. Zo moet je jezelf aanmelden (postcode en huisnummer), zodat de mensen van Caritas045 weten hoeveel maaltijden ze moeten klaarmaken.

Het aanmelden kan op de locatie zelf, of vanaf donderdag 15 september 2022 via de website van Caritas045.

Je kunt terecht op de volgende tijden en locaties:

Meer informatie

Voor meer informatie, kun je de volgende online media van Caritas045 in de gaten houden: