GeldwijzerWinkel Kerkrade bestaat 1 jaar!

Op 10 augustus 2022 bestond de GeldWijzerWinkel Kerkrade precies één jaar. Dit werd gevierd met een open dag. De open dag is bezocht door medewerkers van de samenwerkende organisaties, collega’s en natuurlijk de Kerkraadse inwoners. Onder de inwoners die langskwamen, werden 4 cadeaubonnen van Beleef Kerkade verloot.


Bezoek wethouder

Wethouder Roland (sociale zaken en werkgelegenheid) kwam langs tijdens de open dag. Hij reikte een bloemetje uit aan een echtpaar dat aangaf goed geholpen te zijn door de inzet van de GeldWijzerWinkel.

Roland: “De Geldwijzerwinkel is een belangrijke, laagdrempelige voorziening in het centrum. Inwoners kunnen hier terecht met al hun geldvragen, bijvoorbeeld over pensioen, scheiding of wat er gebeurt als je 18 jaar wordt. Ook helpt de Geldwijzerwinkel bij betalingsachterstanden. Ik ben blij dat we deze voorziening aan onze inwoners kunnen bieden.”

Gratis advies

Wil jij gratis advies over geldzaken, of voel je de behoefte om met iemand te sparren? Loop gerust vrijblijvend binnen!

Kijk voor meer informatie op www.geldwijzerwinkel.nl