SchuldHulpMaatje afdeling Heerlen zoekt financiële maatjes en administratieve krachten

Schuldhulpmaatje is een vrijwilligersorganisatie die mensen ondersteunt bij financiële problemen en vragen. Wij zoeken versterking van ons team. Wil je graag iets voor een ander betekenen en mensen ondersteunen bij hun financiële problemen? Lees dan snel verder!


Administratieve krachten

Ons administratieteam is op zoek naar een medewerker die ons voor 1 of 2 dagdelen per week komt helpen op vrijwillige basis.

De werkzaamheden van de administratief medewerker zijn onder andere het beantwoorden van mails en telefoontjes, het inplannen van afspraken en het verwerken van aanvragen.

Voor deze werkzaamheden is het vereist dat je kunt omgaan met de computer en dat je zelfstandig de genoemde werkzaamheden kunt uitvoeren. Als administratief medewerker heb je ook telefonisch en schriftelijk contact met hulpvragers, professionals en vrijwilligers.

Financiële maatjes

Ook zoeken we Financiële maatjes. Zij ondersteunen hulpvragers bij het zo veel mogelijk zélf oplossen van financiële problemen. Wanneer dit niet mogelijk is, helpt een Financieel maatje bij het inschakelen van professionele schuldhulpverlening. Verder ondersteunen Financiële maatjes bij het op orde brengen van de thuisadministratie. Tot slot helpen zij om met een klein budget rond te komen. Dit alles bij de mensen thuis of op locatie; gewoon samen ‘aan de keukentafel’.

Natuurlijk word je in alle gevallen ingewerkt door een ervaren vrijwilliger. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding van ons.

Meer informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacatures of wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Alcander telefoon: 045-5602525 of via de email: heerlen@shmparkstad.nl.

We laten je daarna zo snel mogelijk wat weten; tot snel!