Gratis workshop: meer doen met minder poen

Moet jij rondkomen van een klein budget? Is het elke maand weer een hele opgave om de eindjes aan elkaar te knopen? Dan is de gratis workshop ‘Meer doen met minder poen’ vast iets voor jou: je ontmoet andere mensen met dezelfde problemen, en kijkt samen naar slimme oplossingen. Meld je snel aan, en leer meer te doen met minder geld!


Nieuwe workshop

De workshop ‘Meer doen met minder poen’ is een nieuwe samenwerking tussen de GeldwijzerWinkel, HuB Kerkrade en Schuldhulpmaatje Parkstad. De workshop start op 10 maart 2022, en vindt plaats gedurende 4 donderdagochtenden in HuB.Bibliotheek Kerkrade. Indien er veel belangstelling is, kijken we of de workshop vaker gegeven kan worden – en ook op andere tijden.

Tijdens de workshop leer je hoe je eenvoudig kunt besparen op dagelijkse kosten, maar ook hoe je op lange termijn minder geld hoeft uit te geven; door hier in een gemoedelijke sfeer over te praten kun je elkaar inspireren, en ook van anderen leren.

Data en tijd

De workshop bestaat uit 4 delen en wordt, steeds tussen 10.00 en 12.00 uur, gegeven op:

  • Donderdag 10 maart 2022
  • Donderdag 17 maart 2022
  • Donderdag 24 maart 2022
  • Donderdag 31 maart 2022

Locatie

De workshop vindt plaats in Bibliotheek.HUB Kerkrade:

Info en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schuldhulpmaatje Parkstad via 06-38678377.

Aanmelden voor de workshop kan tot uiterlijk 1 maart 2022 via e-mail op: infokerkrade@shmparkstad.nl. In je bericht hoef je uitsluitend je naam en contactgegevens te vermelden, dan komt alles in orde!

Persoonlijke hulp

Wil jij ook leren besparen, maar zou je daarbij liever wat persoonlijke hulp krijgen? Geen probleem. Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, vul dan ook gewoon een van de formulieren – via de links hierboven – in, of stuur een chatbericht, en dan komt het ook helemaal goed! Samen lukt ’t.