Hoe Cora met Schuldhulpmaatje een schuld van 40.000 wegwerkt

Na haar scheiding bleef Cora achter met haar vier kinderen en een schuld van 40.000 euro. Uit gevoel van schaamte probeerde ze het alleen op te lossen, maar toen er beslag werd gelegd op haar loon verloor ze het overzicht: “Alsof je midden in een sneeuwstorm zit, en maar niet ziet dat vlakbij een deur is naar een veilige plek.”


Geen kant meer op

De ex-man van Cora investeerde in allerlei buitenlandse projecten, maar dat ging helemaal mis. Hij verdween naar het buitenland, en na 16 jaar huwelijk liet hij Cora achter met vier kinderen en een schuld van 40.000 euro. Cora deed haar stinkende best om alles goed te regelen, maar loste eigenlijk de ene schuld met de andere af.

Op een gegeven moment loop je zover achter. Het overzicht is helemaal weg. Je kan eigenlijk geen kant meer op.

– Cora

Schuldhulpmaatje

Na een aantal jaren, waarin ze -vanwege loonbeslag- vaak maar 20 euro per week te besteden had, maakte iemand haar attent op Schuldhulpmaatje. Ze zocht contact, en ontdekte dat al die jaren de oplossing eigenlijk veel dichterbij was dan ze ooit had gedacht. In onderstaande video vertelt Cora hoe ze samen met Schuldhulpmaatje haar problemen inmiddels bijna helemaal heeft opgelost.

Ook schulden?

Heb je net als Cora schulden, en weet je eigenlijk niet meer hoe je hieruit moet komen? Geen nood, je bent niet de enige. Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, vul dan ook gewoon een van de formulieren – via de links hierboven – in, of stuur een chatbericht, en dan komt het ook helemaal goed! Samen lukt ’t.