Het Geldplan Werkloosheid: dé start bij (dreigende) werkloosheid

Het zijn turbulente tijden; door de coronacrisis hebben veel mensen te maken met (dreigende) werkloosheid. Schuldhulpmaatje ziet keer op keer dat mensen die zich voorbereiden op een inkomensterugval minder kans hebben om financiële problemen te krijgen dan mensen die dat nog nooit hebben gedaan. Daarom is er nu het Geldplan Werkloosheid; doe er je voordeel mee!


Wat is het Geldplan Werkloosheid?

Om bij (dreigende) werkloosheid te voorkomen dat je in geldproblemen komt, helpt het Geldplan Werkloosheid om overzicht te krijgen van je huidige situatie én die van je financiële situatie na werkloosheid. Het Geldplan Werkloosheid geeft je dat overzicht. Ook biedt het inzicht in hoe je je inkomsten kunt vergroten en op uitgaven kunt besparen.

Nu ik grip heb op mijn geld ga ik helemaal voor een nieuwe baan.

– Jason

Voor wie is dit geldplan bedoeld?

Het Geldplan Werkloosheid is geschikt voor mensen die werkloos dreigen te worden, of al werkloos zijn.

Je kunt anoniem gebruik maken van het Geldplan Werkloosheid. Beantwoord in 5 – 10 minuten vragen over je situatie, en er verschijnt een persoonlijk actieplan. Een actieplan met heel concrete stappen, die het gemakkelijk maken om de stappen ook echt uit te voeren.

Met een WW-uitkering heb ik misschien recht op toeslagen. Dat ga ik nu uitzoeken.

– Sterre

Hoe werkt het geldplan Werkloosheid?

Het Geldplan Werkloosheid is makkelijk in te vullen. Waar nodig staat een toelichting. In het geldplan Werkloosheid beantwoord je – anoniem – enkele vragen over je persoonlijke situatie. Op basis daarvan zie je wat je huidige inkomsten en uitgaven zijn, en wat je inkomsten en uitgaven na werkloosheid zijn. En vind je aanwijzingen om je inkomsten en uitgaven – opnieuw – in balans te krijgen.

Start het Geldplan Werkloosheid

Heb je te maken met (dreigende) werkloosheid, wacht niet langer, en start nu het Geldplan Werkloosheid;  het is anoniem, vrijblijvend, en biedt je alleen maar voordelen!

Hulp nodig bij werkloosheid?

Ben je werkloos, en heb je daardoor geldproblemen? Of lukt het je niet om het geldplan in te vullen?

Wij staan voor je klaar!

Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, stuur dan een chatbericht (blauwe knop/venster rechtsonder op deze site), en we wijzen je naar het loket bij jou in de buurt.

Samen lukt ‘t!


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *