Gratis cursus: meer doen met minder poen

Moet jij rondkomen van een klein budget? Is het elke maand weer een hele opgave om de eindjes aan elkaar te knopen? Dan is de gratis cursus ‘Meer doen met minder poen’ vast iets voor jou: je ontmoet andere mensen met dezelfde problemen, en kijkt samen naar slimme oplossingen. Meld je snel aan, en leer meer te doen met minder geld!


Nieuwe cursus

De cursus ‘Meer doen met minder poen’ is een nieuwe samenwerking tussen de GeldwijzerWinkel, HuB Kerkrade en Schuldhulpmaatje Parkstad. De cursus start op 14 oktober 2021, en vindt plaats gedurende 4 donderdagochtenden in HuB.Bibliotheek Kerkrade. Indien er veel belangstelling is, kijken we of de cursus vaker gegeven kan worden – en ook op andere tijden.

Tijdens de cursus leer je hoe je eenvoudig kunt besparen op dagelijkse kosten, maar ook hoe je op lange termijn minder geld hoeft uit te geven; door hier in een gemoedelijke sfeer over te praten kun je elkaar inspireren, en ook van anderen leren.

Data en tijd

De cursus bestaat uit 4 delen en wordt, steeds tussen 10.00 en 12.00 uur, gegeven op:

  • Donderdag 14 oktober 2021
  • Donderdag 21 oktober 2021
  • Donderdag 4 november 2021
  • Donderdag 11 november 2021

Locatie

De cursus vindt plaats in Bibliotheek.HUB Kerkrade:

Info en aanmelden

Voor meer informatie een aanmelden kun je contact opnemen met Schuldhulpmaatje Parkstad via:

Persoonlijke hulp

Wil jij ook leren besparen, maar zou je daarbij liever wat persoonlijke hulp krijgen? Geen probleem. Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, vul dan ook gewoon een van de formulieren – via de links hierboven – in, of stuur een chatbericht, en dan komt het ook helemaal goed! Samen lukt ‘t.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *