Kom en hoor hoe Edson da Graça zich bevrijdde van schulden

Zoals we eerder schreven, komt Edson da Graça – in het kader van Wereld Armoededag – op dinsdag 12 oktober 2021 naar Parkstad om te vertellen over zijn vroegere armoede, financiële problemen, maar vooral ook de manier waarop hij z’n schulden wist op te lossen. In de ochtend is hij van 10.00 tot 12.00 uur voor jongeren op het Vista College; daarna komt hij in de middag van 13.45 tot 15.15 uur voor professionals naar de Bibliotheek in SCHUNCK. Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan, er is beperkt plaats.


De schulden van Edson

Edson Da Graça is een bekende Nederlander. Hij is stand-up comedian, presentator en acteur; ook was hij deelnemer in het programma De Verraders op RTL4. Toen hij succes kreeg, dacht hij het financieel allemaal goed geregeld te hebben. Toch kwam hij in flinke financiële problemen. Deze problemen leidden tot stress, depressie en drugsgebruik.

Naar de buitenwereld hield hij een masker op, maar zijn collega prikte hier doorheen. Doordat zij er met hem over durfde te praten, een luisterend oor én hulp bood, voelde Edson zich meteen een stuk beter. Er viel een last van zijn schouders en hij zag weer licht aan het einde van de tunnel.

Presentaties VISTA en SCHUNCK

Nu Edson er weer helemaal bovenop is, zet hij zich graag in om anderen te helpen. Op dinsdag 12 oktober 2021 komt hij daarom spreken op ons evenement; in de ochtend voor jongeren bij het Vista College, in de middag voor professionals in de Bibliotheek in SCHUNCK.

Voor professionals die met jongeren werken, zal Edson om 13.45 uur een motivational speech geven. Edson spreekt de taal van de jongeren en heeft zelf ervaren wat het is om als jongere schulden te hebben en in armoede te leven met alle gevolgen van dien. Wat veel mensen zich niet realiseren is hoeveel armoede en schuldenproblematiek er onder jongeren is en hoe waardevol het is dat iemand een keer extra vraagt naar hoe het met je gaat.

Laten we samen stil staan bij de armoede- en schuldenproblematiek onder jongeren en laat je inspireren over hoe je deze jongeren kan motiveren in hun doorzettingsvermogen en hen kan helpen een flinke dosis lef te creëren om uiteindelijk hulp te vragen.

Tijd en locatie

Aanmelden

Wil je jezelf als beroepskracht aanmelden, stuur dan een e-mail naar Anne Linssen van Schuldhulpmaatje Parkstad, via alinssen@impulskerkrade.nl

Wees er snel bij, want er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar.

Edson da Graça doet zijn verhaal

Hulp

Heb je hulp nodig met je administratie? Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, vul dan ook gewoon een van de formulieren – via de links hierboven – in, of stuur een chatbericht, en dan komt het ook helemaal goed! Samen lukt ’t.