Kraantje Pappie kreeg hulp bij schulden en geldzorgen

Kraantje Pappie (35) kocht onlangs zijn droomhuis, waar uiteraard flink wat geld voor nodig was. Dat kan de artiest, die eigenlijk Alex heet, zich vandaag de dag prima permitteren. Maar vroeger stonden de geldzaken er heel anders bij. Kraantje had namelijk behoorlijk wat schulden, vertelt hij. Zijn vriendin hielp hem eruit.


12.000 euro schuld

Op zijn Instagram Stories schrijft Kraantje in een openhartig bericht dat hij 12.000 euro aan schulden had toen hij zijn huidige partner Sarah leerde kennen.

We gingen nét met elkaar en toen moest ik mijn hele ego aan de kant zetten om haar te vertellen dat ik geen geld had om leuke dingen te doen.

– Kraantje Pappie

Hulp van vriendin

Sarah heeft hem daarna ontzettend geholpen. ‘Ze heeft alle post met me opengemaakt, gezorgd dat ik betalingsregelingen trof en er nooit een woord aan vuil gemaakt. Ze heeft alles met me meegemaakt, me gesteund, maar vooral geholpen.’

Openhartig op Instagram

Op Instagram schrijft Kraantje dat hij zijn grote liefde, met wie hij dochtertje Maeve heeft, bijzonder dankbaar is. ‘Daarom even flink uitgepakt en getrakteerd op een pizza’tje.’

Ook hulp nodig?

Heb jij, net als Kraantje, een flinke schuld of een andere vorm van geldzorgen, schroom dan niet en vraag hulp. Zoals je ziet, je bent zeker niet de enige.

Klik op een van onderstaande links of stuur ons een chatbericht via de blauwe ballon rechtsonder op de website, op Facebook of Instagram (@schuldhulpmaatjeparkstad).

Woon je in een andere Parkstadgemeente, vul dan een van de formulieren in of stuur een chatbericht en dan komt het ook helemaal goed.

Samen lukt ’t!


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *