Kledingdagen Heerlen in mei en juni 2021

In Heerlen verzorgt de Kledingbank Limburg, in opdracht van de gemeente Heerlen, jaarlijks de kledingdagen. Tijdens deze dagen kunnen mensen die het niet breed hebben, mits zij in Heerlen wonen, gratis kleding uitzoeken. In 2021 zijn de kledingdagen gepland voor 17 en 18 mei (alleenstaanden) en voor 31 mei en 1 juni (alleenstaande ouders en gezinnen).


Leuke kleding voor alle leeftijden

Tijdens de kledingdagen is er een keur aan moderne, leuke kleding, voor alle leeftijden. Je kunt bovenkleding, onderkleding, sokken, een paar schoenen en een jas uitzoeken. Natuurlijk alles voor zover er voorraad is.

Aangepaste regels vanwege corona

Vanwege corona worden de kledingdagen dit jaar op een aangepaste manier georganiseerd; we willen het bezoek voor iedereen zo veilig mogelijk maken.

Daarom wordt gewerkt met blokken waarin mensen naar de kledingdagen kunnen komen. Wil je jezelf hiervoor aanmelden, of ken je iemand die je hiervoor wilt aanmelden, stuur dan een e-mailbericht naar Sylvia Vaessen (svaessen@alcander.nl). Sylvia zal contact met je opnemen, en overleggen welke dag en welk blok het beste uitkomt.