Video-opname webinar: met pensioen, hoeveel heb ik eigenlijk nodig?

In het kader van de Pensioen3daagse 2020 verzorgde Nibud-onderzoeker Michael Visser op 5 november 2020 een webinar (online workshop) over de tool Pensioenschijf-van-vijf. Met de rekentool Pensioenschijf-van-vijf krijgt u inzicht in uw inkomen én uitgaven na uw pensioen. Op deze pagina kunt u de video-opname van dit webinar bekijken.


Bekijk de video

De Pensioenschijf-van-vijf

Met de Nibud-tool Pensioenschijf-van-vijf brengt u gemakkelijk in kaart uit welke bronnen u mogelijk inkomsten zult hebben na pensionering, en ook of u daar mee uit komt. Ga er eens mee aan de slag, inzicht in uw financiele situatie later geeft veel rust.

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag over uw pensioen? Of wilt u gewoon iets anders weten over uw financiën of administratie?

Laat het ons weten via onze chatfunctie (rechtsonder op deze site), of vul het aanmeldformulier voor Heerlen of Kerkrade in; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!