Webinar NIBUD: met pensioen, hoeveel heb ik eigenlijk nodig?

Zorgen voor voldoende pensioeninkomen is belangrijk, daarover is iedereen het wel eens. Maar: hoeveel geld heb je eigenlijk nodig na je pensionering? Dat vinden veel mensen lastig in te schatten. Gelukkig heeft het Nibud hier handvatten voor! In een gratis webinar leer je hoe jij deze ook kan gebruiken.


Tool Pensioenschijf-van-vijf

Het Nibud is hét instituut met verstand van de uitgavenpatronen van Nederlanders. Deze kennis gebruikt de organisatie in handige rekentools.

Als het gaat om uitgaven na pensionering hebben ze de rekentool Pensioenschijf-van-vijf ontwikkeld. Deze tool helpt je op een rij te zetten welke inkomsten je straks kunt verwachten, maar óók wat je uitgaven worden. Je krijgt richtbedragen voor jouw situatie zodat je een realistische inschatting kunt maken.

Daarin is deze tool uniek in Nederland. Zo krijg je écht inzicht of je inkomsten straks voldoende zijn en of het nodig is om nog extra te sparen.

Gratis webinar

In een gratis webinar geeft de bedenker van de Pensioenschijf-van-vijf – Michael Visser – je in 15 minuten uitleg en tips bij het invullen van de tool. Heb jij je al vaak afgevraagd wat je nu echt nodig hebt voor een goed pensioen? Meld je dan aan!

Sessie 1 – VOL, aanmelding gesloten

Datum: donderdag 5 november 2020
Tijd: 12.30 – 12.50 uur

Sessie 2 – Aanmelding open

Datum: donderdag 5 november 2020
Tijd: 13.15 – 13.35 uur

Meld je je nu aan, dan geldt je inschrijving automatisch voor sessie 2.