Bestel nu vast je ‘Grip op tijd & geld agenda’ voor 2021!

De Nibud-agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je je uitgaven bij, maak je begrotingen en ontdek je mogelijkheden om te sparen en bezuinigen. Elke week krijg je een tip of een weetje over slim omgaan met geld. Kortom: met de agenda hou je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust. Leuk om te geven, nuttig om te krijgen!


Multiplanner

Door je afspraken en je uitgaven in één document te zetten, krijg je meer overzicht en dat geeft rust. De Nibud-agenda is daarom een tijdplanner, kasboek en financieel overzicht in één.

Zo werkt het

Net als in elke andere agenda hou je al je afspraken bij, elke week staat overzichtelijk over twee pagina’s. Naast je afspraken, kun je ook dagelijks je uitgaven bijhouden, heel eenvoudig in te vullen als ze nog vers in het geheugen liggen.

“Sinds 2008 schaf ik jaarlijks de Nibud agenda aan. Ik schrijf mijn dagelijkse uitgaven op en iedere week bekijk ik in de Nibud-agenda hoeveel ik heb uitgegeven. Het geeft me overzicht en het lukt me daardoor beter te plannen. Ik ben me veel meer bewust van mijn financieel gedrag!Verder vind ik het leuk om in de Nibud-agenda te lezen wat voor leuke dingen ik naast mijn werk en persoonlijke besognes heb gedaan. Terugkijkend op een datum zie ik dan dat ik met een vriendin heerlijk bij een Libanees eettentje heb gegeten. Ik denk dat ik dat anders niet meer zo goed zou weten.”

Gusta

Kom je aan het eind van de maand, dat zet je de weekuitgaven over in een maandbegroting.

“De agenda is handig omdat wij er dus echt een soort logboek van maken. Als er een apparaat kapot gaat, dan vinden we daardoor snel terug waar het gekocht is en of er nog garantie op zit. We zijn erg te spreken over de vorm en het formaat van de agenda’s. Al jaren zijn die gelijk en wat ons betreft is dat precies goed. Ik denk dat we de Nibud-agenda’s nog vele jaren met plezier zullen gebruiken.”

– Carlo

Zo kun je elke maand terug kijken hoe je gebudgetteerd hebt, wat de uiteindelijke uitgaven zijn geweest. Op deze manier kun je je verschillende budgetten beter op elkaar afstemmen. Ook kun je terug kijken naar je afspraken/activiteiten en de daarbij horende uitgaven. Kun je daar misschien iets op besparen?

Door de Nibud-agenda elk jaar opnieuw te gebruiken en de oude agenda’s te bewaren, kun je over de jaren heen zien hoe je inkomsten en uitgaven zijn veranderd en waar nog winst te behalen is.

“Waar de Nibud-agenda mij altijd goed bij helpt, is overzicht krijgen. Overzicht is het allerbelangrijkst! Meten is weten, of in dit geval: opschrijven. Het geeft een kick om onze maandlasten te zien dalen en het geeft een gevoel van financiële vrijheid. Maar genieten van het leven is het belangrijkste en wordt ook niet vergeten! Ik ben fan van de Nibud-agenda en het Nibud zelf!”

– Wendy

Nieuw in 2021

In de agenda 2020 lag de nadruk op budgetplannen, dit jaar gaan we terug naar de basis, dus:

  • Elke dag heeft weer een datum, op veler verzoek
  • Begroten op een laagdrempelige, praktische manier met veel handige tips en weetjes
  • Compacter, met minder tekst en minder pagina’s en daardoor:
  • Goedkoper! € 8,95 incl. btw en excl. € 2,95 verzendkosten (was € 11,49 incl. btw)

Kortom, in de Nibud Agenda 2021 staan voor de gebruiker het noteren van afspraken en het krijgen van inzicht in inkomsten en uitgaven centraal.

Nibud-agenda bestellen

Ben je enthousiast geworden? Je kunt de Nibud-agenda bestellen voor €8,95 (exclusief verzendkosten)!