We zijn er Weer!

We zijn er weer! Het RIVM heeft de maatregelen weer versoepeld. Dat betekent dat wij langzaam onze dienstverlening op locatie weer kunnen oppakken.


Locaties

Dit gebeurt voorlopig op een paar locaties (in Kerkrade) en alleen op afspraak! Natuurlijk waarborgen wij de 1,5m afstand en overige hygiëneregels. Stapsgewijs zullen meer locaties heropenen. Dit vermelden wij dan op de website en onze sociale media (Facebook, Instagram).

Bellen en chatten

Je kunt je vraag stellen tijdens het telefonisch spreekuur via 045-5602525 op werkdagen tussen 10.00u en 12.00u.

Ook kun je met ons chatten via onze homepagina (www.shmparkstad.nl) op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u.

Aanmelden

Kom je er niet uit met je administratie, dreig je een rekening niet te kunnen betalen of heb je een betalingsachterstand? Meld je dan aan voor hulp van een van onze maatjes. Dit kan via de aanmeldformulieren voor Heerlen en Kerkrade. Ook kun je je aanmelden tijdens het telefonisch spreekuur.