Wijzigingen infopunten

Recent zijn er wat dingen veranderd aan onze infopunten. Er zijn infopunten bij gekomen en er zijn verhuizingen gepland. Hoe het nu precies allemaal zit, lees je hier.


Wijzigingen uitgesteld

In maart en april vinden er een aantal wijzigingen plaats betreffende onze infopunten.

Doordat we momenteel gesloten zijn in verband met het coronavirus, zullen de meeste wijzigingen echter nog even op zich laten wachten. De wijzigingen gaan dus wél plaatsvinden, maar je vindt ons dus pas op de nieuwe plekken wanneer wij onze dienstverlening weer kunnen aanbieden én de betreffende locaties ook weer open zijn.

Nieuws en ontwikkelingen melden wij op onze website, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Nieuwe infopunten

Er zijn de afgelopen tijd infopunten bij gekomen. Zo werken wij sinds kort samen met MoneyFit op het Vista College en in bibliotheek Schunck op Heerlerbaan.

Vista College

Leerlingen van het Vista College kunnen via een speciale pagina op de site Check It Vistacollege een afspraak maken, of tussen de lessen door eens binnen lopen.

Bibliotheek Schunck Heerlerbaan

Ons infopunt in Schunck Heerlerbaan (The Flash) sluit aan op het Sjpruutcafé. Dus ben je met je kleintje(s) bij het Sjpruutcafé, dan kun je ook even bij SchuldHulpMaatje binnen lopen als je een vraag hebt over je administratie of financiën. Adres: Vullingsweg 68, 6418 HV Heerlen. Hier vind je ons elke woensdag tussen 10.00u en 12.00u.

Verhuizingen infopunten

Heerlen Centrum

Het infopunt van Heerlen-Centrum verhuist per 2 april 2020 van Aambosveld naar Ruilwinkel De Regenboog Heerlen: Sittarderweg 6a, 6412 CG Heerlen. Hier zijn wij elke donderdag van 12.00u tot 14.00u aanwezig.

Heerlerheide

Ook in Heerlerheide verhuist het infopunt: vanaf 24 maart 2020 zou ons infopunt verhuizen naar de bibliotheek. Wanneer wij onze dienstverlening weer oppakken en de bibliotheken weer open zijn, vind je ons dus in bibliotheek Heerlerheide. Adres: Groeët Genhei 20, 6413 GN Heerlen. Je bent daar elke dinsdag tussen 14.00u en 16.00u welkom met je vragen over administratie, brieven, financiële aanvragen etc.

Overzicht infopunten

Het complete overzicht van onze infopunten vind je op de volgende pagina’s:

Nogmaals: dit geldt vanaf het moment dat onze infopunten weer open zijn en wij onze dienstverlening hebben hervat!