Belangrijke informatie over onze dienstverlening: tijdelijk gesloten

Wegens het coronavirus zijn er veel maatregelen getroffen. Zowel door de overheid, als door bedrijven en stichtingen. Dit heeft helaas ook gevolgen voor SchuldHulpMaatje Parkstad: momenteel zijn wij gesloten wegens het coronavirus.


Veiligheid voorop

Wij willen de veiligheid van onze klanten, medewerkers en vrijwilligers waarborgen. Op dit moment kunnen wij deze veiligheid niet garanderen. Daarnaast zijn de locaties (buurthuizen, bibliotheken) waar wij onze dienstverlening aanbieden, om deze reden en wegens overheidsmaatregelen, gesloten.

Dienstverlening stilgelegd

Door  deze factoren hebben wij het moeilijke besluit moeten maken om al onze dienstverlening voorlopig stil te leggen. Dit geldt dus ook voor ons belastingteam.

Aangezien ook de gemeente, rechtbank en dergelijke sluiten, gaan wij ervan uit dat er in de tussentijd weinig dringende zaken zullen zijn. Vanzelfsprekend kunnen we op het moment ook niet helpen in het contact met deze instanties.

Je kunt, terwijl wij gesloten zijn, jezelf wel aanmelden voor hulp via het formulier (voor Heerlen en Kerkrade) op onze website; maar we weten niet wanneer we je aanvraag kunnen oppakken.

Dringende vragen

Alleen met dringende vragen kun je bellen naar 045-560 25 25 of mailen:

Nadere informatie

Zodra onze infopunten en andere dienstverleningen weer opgestart worden, zullen wij dit melden op onze website, Facebook, Instagram en LinkedIn. Houd deze kanalen dus goed in de gaten.

Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen op jullie begrip.