SchuldHulpMaatje Parkstad op de radio

Afgelopen woensdag waren we te gast op de radio bij RTV Parkstad. Daar hebben projectcoördinator Anne Linssen en webdesigner van het eerste uur Marc Bijl meer verteld over SchuldHulpMaatje Parkstad. Hoe is het ontstaan? Waarom bestaan wij? Waar kunnen wij mensen mee helpen? Hoe doorbreken wij de taboe die rust op schulden? Deze vragen worden beantwoord in het interview.


Appeltje van Oranje

Natuurlijk is er ook aandacht besteed aan onze nominatie voor een Appeltje van Oranje.

Stemmen is helaas niet meer mogelijk, maar we zijn nog in de race om een van de winnaars te worden dankzij de enorme steun die wij hebben ontvangen van de inwoners van Parkstad en omstreken. Hier zijn we ontzettend dankbaar voor.

Het Appeltje van Oranje is een jaarlijkse prijs voor vrijwilligersinitiatieven. Dit jaar zijn er 38 maatjesprojecten in de race.

Volgende week presenteren we ons project voor de jury. Deze presentatie en ons aantal stemmen worden beoordeeld met punten. Op basis hiervan wordt de top tien bepaald. De jury kiest uit deze top tien uiteindelijk drie winnaars.

De prijs bestaat uit €15.000,- voor het project en een beeldje naar ontwerp van prinses Beatrix. Deze prijs wordt op Paleis Noordeinde uitgereikt door Koningin Máxima, beschermvrouwe van het OranjeFonds.

Interview terugluisteren

Hieronder kun je het interview, zonder reclame, nieuws en muziek, rustig terugluisteren.

Hulp nodig bij financiën

Heb je hulp nodig met je financiën? Aarzel dan niet en meld je aan bij ons aan via het formulier voor Heerlen of Kerkrade.

Of loop gewoon eens binnen op een infopunt bij jou in de buurt.