Succesvolle Dag van de Armoede & Kom op de Soep!

Op donderdag 17 oktober 2019 was het de wereldwijde Dag van de Armoede. SchuldHulpMaatje Parkstad organiseerde samen met haar partners een evenement ter ere van deze dag. Dit vond plaats op de markt in Kerkrade en in bibliotheek HUB in Kerkrade. Het doel was om het taboe op armoede te doorbreken en hierover te praten. Het was een geslaagde dag!


Activiteiten

Voor de kinderen waren er oud Hollandse spelletjes te doen, zoals stoeprandje. Ook waren er clowns en een poppentheater.

In HUB werd de middag geopend met een videoboodschap van Nadja Jungmann. Er spraken diverse bestuurders en beleidsmakers. Ook werd er soep met brood geserveerd.

Op de markt werd er soep met brood, koffie en thee geserveerd. Ook werd door middel van een spel en kaartjes met vragen het thema armoede bespreekbaar gemaakt.

Succes

We kunnen met trots meedelen dat het een erg geslaagde middag was! We willen dan ook iedereen bedanken voor de komst en deelname. We zijn weer een stap dichter bij het doorbreken van het taboe dat rust op het onderwerp armoede. Dit helpt in het bestrijden van armoede.

Ook zijn wij trots op alle vrijwilligers die deze dag in goede banen hebben geleid.

Dankjulliewel!

Hulp nodig?

Heb je schulden en wil je hulp bij het vinden van een oplossing hiervoor? Aarzel niet en meld je aan via deze pagina’s voor Heerlen en Kerkrade.

Mensen uit gemeente Heerlen kunnen ook bellen naar 045-560 25 25.

Onze maatjes helpen je graag, geheel gratis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *