Hoe Christa weer rust in haar leven vond

Vijf jaar geleden verliet Christa haar vriend. Ze trok tijdelijk in bij haar moeder. Christa dacht een gezamenlijke belastingschuld te hebben met haar ex, maar ze kwam er al snel achter dat deze op haar naam stond. En er ging nog meer fout. Dankzij haar maatje Paula, is het Christa toch gelukt haar financiële problemen op te lossen.

Alles ging fout

Nadat Christa bij haar vriend wegging, ontdekte ze dat hun gezamenlijke belastingschuld op haar naam bleek te staan. Dat was de eerste tegenvaller. Vervolgens probeerde ze haar moeder, die ook krap bij kas zat, te helpen; maar daardoor liepen haar eigen schulden nog meer op. En alsof dat nog niet genoeg was, raakte ze ook nog werkeloos.

Weer rust in haar leven

Via SchuldhulpMaatje kwam Christa in contact met Paula. Zij hielp haar er bovenop. Nog een half jaartje, en de financiële problemen zijn opgelost. Het gaat goed met Christa!

Lees het hele verhaal van Christa, om te zien hoe een Schuldhulpmaatje ervoor zorgde dat ze weer rust in haar leven heeft.