Koningin Máxima op bezoek bij SchuldHulpMaatje Parkstad

Vandaag heeft SchuldHulpMaatje Parkstad Koningin Maxima mogen verwelkomen in ’t Westhoes. Koningin Maxima vroeg naar de ervaringen van klanten en vrijwilligers en ging in gesprek met het bestuur over de toekomst van SchuldHulpMaatje Parkstad. Wat een eer!


 

 

Schuldhulpmaatje Parkstad

Hoe ga je bewust om met geld? Wat kun je doen bij schulden? Onze schuldhulpmaatjes helpen mensen in Heerlen en Kerkrade bij financiële problemen. Deze professioneel getrainde vrijwilligers geven advies en begeleiding. Doel is om de zelfredzaamheid van mensen met financiële problemen te vergroten, zodat ze hun eigen problemen kunnen oplossen, en in de toekomst kunnen voorkomen dat ze er opnieuw mee te maken krijgen.

Werkbezoek Koningin Máxima

Koningin Máxima bracht vandaag een werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad in Kerkrade. Ze sprak met de initiatiefnemers, schuldhulpmaatjes en met de mensen die geholpen zijn.

Koningin Máxima sprak tijdens het bezoek ook met een aantal Limburgse samenwerkingspartners over werkwijzen die ervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor hoeft te staan.

Oranje Fonds

SchuldHulpMaatje Parkstad is deelnemer van het Oranje Fonds programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’. Binnen dit programma geeft het fonds vier jaar steun aan organisaties die mensen helpen een stap uit de armoede te zetten.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.


Bron: Koninklijk Huis (foto credits: Oranje Fonds / Bart Homburg)

1 antwoord
  1. Hanny Pluijmen
    Hanny Pluijmen zegt:

    Geweldig koningin Maxima op werkbeziek. Een welverdiende opsteker voor jullie allemaal. Chapeau en nog veel meer succes verder met SHM-Parkstad

Reacties zijn gesloten.