Hoe Con weer opgelucht en optimistisch werd

Con leefde drie wintermaanden in het portiek en de lift van zijn flat. Zijn menu bestond uit drie droge beschuitjes per dag. Een jaar later zit Con er heel anders bij. Hij is vooral opgelucht en optimistisch over de toekomst.

Schaamte overwonnen

Con schaamde zich over zijn situatie en durfde lang niet om hulp te vragen. Alles veranderde nadat hij aan een oude vriend zijn verhaal toevertrouwde.

Eigenwaarde terug

De vroegere vriend nam het voor hem op en schakelde de juiste hulp in. Con weet niet wat hem overkomt. “Ik ben zo blij met de hulpverleners die mij nu helpen. Dankzij hen heb ik mijn gevoel van eigenwaarde weer terug. Er zijn mensen die naar mij luisteren.”

Lees het hele verhaal van Con, om te zien hoe een Schuldhulpmaatje zijn leven heeft veranderd.