Hulp voor jongeren via Schuldhulpmaatje Jong

Vanaf je 16e jaar heb je al serieus te maken met geldzaken. En dat is niet altijd makkelijk. Hoe houd je bijvoorbeeld bij hoeveel geld er elke maand inkomt en weer uitgaat? Je zou niet de eerste zijn die aan het eind van de maand flink schrikt van de telefoonrekening of de afrekening van de creditcard!

Nieuwe fase, nieuwe uitgaven

Als je een nieuwe fase van je leven ingaat, verandert je uitgavenpatroon mee. Het betekent nogal wat als je gaat studeren, op kamers gaat, een eerste baan krijgt, of gaat trouwen/samenwonen of een kind krijgt. Je kunt je flink verkijken op de financiële gevolgen van die veranderingen in je leven.

Ging het fout?

Laat het er dan niet bij zitten en vraag zo snel mogelijk om hulp als je geldproblemen hebt. Dan komt het weer goed. De gespecialiseerde maatjes van SchuldHulpMaatje helpen je graag om je inkomsten, uitgaven, schulden en betalingsachterstanden in kaart te brengen. Daarna ga je samen aan het werk voor de oplossing. Ook leer je hoe je je uitgaven kunt plannen en een administratie kunt bijhouden. Dat voelt echt een stuk prettiger.

SchuldHulpMaatje Jong

Als je in Den Haag, Haarlem, Utrecht of Zwolle woont, krijg je hulp van speciale ‘jongerenmaatjes’ van ons nieuwe project SchuldHulpMaatje Jong. Volgend jaar werken we overal in het land met SchuldHulpMaatje Jong. Maar natuurlijk helpen de ‘gewone’ maatjes buiten deze vier steden je nu ook al als je hen nodig hebt. Onze maatjes uit Heerlen en Kerkrade weten hoe ze je kunnen helpen om je geldzaken weer in goede banen te leiden. Dus schaam je niet om hulp te vragen. Onze maatjes helpen je graag en jij staat er niet langer alleen voor!

Vraag om hulp

Kun jij wel een steuntje gebruiken om uit de min te komen? Meld je dan aan via het formulier voor Heerlen of Kerkrade. Samen komen we verder!