Tips om geld te verdienen op Koningsdag

Wat ga jij doen met Koningsdag? Op de verjaardag van koning Willem Alexander is in elke plaats wel wat leuks te doen. Wist je dat er ook leuke manieren zijn om geld te verdienen op Koningsdag?

Vrijmarkt

Zo kan je bijvoorbeeld op een vrijmarkt gaan staan om spulletjes te verkopen. Je kiest zelf uit wat je wilt verkopen, zoek gewoon je kasten eens door naar oude spullen. Regel een kleedje waar je alles mooi op uit kunt stallen en begin op Koningsdag zelf al vroeg met alles klaar te zetten. Kleed je kraampje leuk aan (door bijvoorbeeld wat oranjeversieringen), zodat het er leuk en gezellig uitziet.

Zorg dat je voldoende kleingeld mee neemt om te wisselen, de mensen rekenen namelijk contant bij je af. Zo ben je klaar voor de verkoop wanneer de eerste bezoekers komen. Let wel op waar je met je kleedje mag gaan staan, op sommige plekken moet je tevoren reserveren.

Bakken en verkopen

Wanneer je houdt van bakken of het maken van hapjes, kun je ook lekkernijen gaan verkopen. De meeste mensen die een tijd over de kleedjesmarkt struinen hebben vaak wel zin in iets lekkers. Maak de dag of avond ervoor je lekkernijen klaar en zorg dat je ze vers mee kunt nemen de volgende dag.

Zorg ervoor dat je de lekkernijen verkoopt voor een hoger bedrag dan wat je aan ingrediënten hebt betaald.

Schminken

Vind jij het leuk om kinderen te schminken? Neem schmink en twee stoelen mee naar de kleedjesmarkt of in de stad en je kunt beginnen. Leuk is om wat voorbeelden uit te printen en op te hangen, zodat het voor kinderen (en hun ouders) duidelijk is dat zij bij jou zo mooi geschminkt kunnen worden.

Vraag een klein bedrag per kind, zo verdien je een zakcentje en maak je veel kinderen blij.

12 antwoorden
 1. Derek Douglas
  Derek Douglas zegt:

  Hallo

       Heeft u een lening, persoonlijke lening of zakelijke lening nodig? Wij zijn een wettige en geaccrediteerde geldschieter, met een zeer lage rente.

  Terugverdientijd van 1 – 25 jaar.
  Minimumleningbedrag euro 1.000 tot euro 50.000.000,00
  We bieden een lening tegen een rentepercentage van 2% per jaar

  Neem voor meer informatie en verwerking contact met ons op via

    E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +14062845321

  Beste wensen
  Derek Douglas

  Heb je een lening nodig?

  Beantwoorden
 2. Daniel
  Daniel zegt:

  Goede dag,

    Wij zijn een legitieme, gerenommeerde, door de overheid geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp biedt. Om geld te verdienen met betalen, om te investeren in het bedrijfsleven. 2% aarzel niet om een ​​lening aan te vragen, want we willen u het beste van onze service bieden.

  Uitgegeven services zijn *
  Herfinancieren *
  Verbetering thuis *
  Investeringslening *
  Autoleningen *
  Consolidatie van schulden *
  Kredietlijn *
  Tweede hypotheek *
  Bedrijfsleningen *
  Persoonlijke leningen *
  Internationale leningen.
   
  BORROWER INFORMATIE:
   
  Volledige naam:
  geslacht:
  Burgerlijke staat:
  adres:
  Postcode / plaats:
  land:
  Geboortedatum:
  Vereist aantal:
  Lening duur:
  Salaris / jaarinkomen:
  beroep:
  Het doel van de lening:
  telefoon:
  Fax:
   

  Motto: wij bieden onze klanten een beveiligd krediet- en garantieprogramma.

  Met vriendelijke groet.

  De heer Daniel / MD /

  Contact e-mail: Goede dag,

    Wij zijn een legitieme, gerenommeerde, door de overheid geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp biedt. Om geld te verdienen met betalen, om te investeren in het bedrijfsleven. 2% aarzel niet om een ​​lening aan te vragen, want we willen u het beste van onze service bieden.

  Uitgegeven services zijn *
  Herfinancieren *
  Verbetering thuis *
  Investeringslening *
  Autoleningen *
  Consolidatie van schulden *
  Kredietlijn *
  Tweede hypotheek *
  Bedrijfsleningen *
  Persoonlijke leningen *
  Internationale leningen.
   
  BORROWER INFORMATIE:
   
  Volledige naam:
  geslacht:
  Burgerlijke staat:
  adres:
  Postcode / plaats:
  land:
  Geboortedatum:
  Vereist aantal:
  Lening duur:
  Salaris / jaarinkomen:
  beroep:
  Het doel van de lening:
  telefoon:
  Fax:
   

  Motto: wij bieden onze klanten een beveiligd krediet- en garantieprogramma.

  Met vriendelijke groet.

  De heer Daniel / MD /

  Contact e-mail: Danielwallsloancompany@gmail.com

  Beantwoorden
 3. Hope elinal
  Hope elinal zegt:

  Goede dag, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, commerciële leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, leningen voor de bouw, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentepercentages per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {3} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via (kplender@outlook.com)

  Beantwoorden
 4. HOPE ELINAL
  HOPE ELINAL zegt:

  Maak je geen zorgen, we zijn er voor je! Heeft u een snelle lening nodig voor zakelijke doeleinden of om rekeningen te betalen tegen een rentetarief van 2%? Wij bieden zakelijke lening, persoonlijke lening, lening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening e.t.c. ongeacht uw credit score. We zijn gegarandeerd in het verlenen van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met een maximale duur van 1 tot 30 jaar, Onze lening varieert van 5, 000-euro (vijfduizend dollar) tot 50, 000, 000,00. (Fifty Million Euross). We lenen ook in de VS DOLLARS, EURO en PONDEN! Neem voor meer informatie contact met ons op via deze e-mail: (Kplender@outlook.com)

  Beantwoorden
 5. Elena
  Elena zegt:

  Beste Lening Zoekers

  Heb je financiële problemen? Wilt u een eigen bedrijf beginnen? Dit leningbedrijf was wereldwijd opgericht met mensenrechtenorganisaties om alleen de armen en mensen met financiële problemen in het leven te helpen. Als je een lening wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via onderstaande e-mail: elenanino0007@gmail.com

  Naam:
  Leningbedrag vereist:
  Leentijd:
  Mobiel nummer:

  Dank u en God zegene u
  VERTROUWEN
  Elena

  Beantwoorden
 6. Ferguson
  Ferguson zegt:

  Wij bieden leningen tegen lage rente van 3% en wij bieden persoonlijke leningen, schulden consolidatie leningen, venture capital capital, business leningen, onderwijs, hypotheken of leningen voor welke reden dan ook, van € 5,000 tot €5 million bereik, Let op de bovenstaande informatie moet aan informatie worden ingediend. e-mail: sanjayfoldfundfinancial331@live.com

  Beantwoorden
 7. Melissa
  Melissa zegt:

  Hallo allemaal, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn namen zijn mevrouw Melissa Nicholas, ik kom uit Kansas, een paar maanden geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op mijn benen te staan ​​vanwege mijn huidige financiële situatie, mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere keuze had dan op zoek te gaan naar een ongedekte lening online, in het proces van mijn onderzoek was ik een slachtoffer van fraude en ik verloor bijna $ 750 en ik had meer problemen en ik gaf bijna hoopt op het krijgen van een lening totdat ik een online bericht heb gevonden. Het bericht was een gedeeld getuigenis van de heer Frank uit Charleston States die getuigt van hoe hij $ 50.000 kreeg van Kathy Finance Inc. Na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn onbeveiligde leningverzoek van $ 350.000 werd binnen 72 uur na mijn verzoek goedgekeurd en mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort.

  Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en ook de leningzoekers daar adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor die wie een lening nodig heeft, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

  Jouw
  Melissa Nicholas.

  Beantwoorden
 8. james mor
  james mor zegt:

  Heb je een dringende lening nodig? We bieden leningen aan geïnteresseerde mensen die te goeder trouw leningen zoeken. Heeft u dringend een lening nodig? Dan ben je op de juiste plek. We geven bedrijfslening, persoonlijke lening voor een minimumbedrag van € 2.000,00 voor het maximumbedrag van € 40.000.000, neem contact op met uw leningsaanvraag bij 2% lage rente om aan uw vraag te voldoen en uw financiële probleem op te lossen. Meld je nu aan via e-mail: Jamesmorloanfirm@gmail.com

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *