Video interview: hoe Bert met Jan zijn schuld van een ton aanpakt

Bert kampte met een schuld van ongeveer 100.000 euro. Hij zag het niet meer zitten, en trok zich volledig terug op een camping. Dat was vroeger. Met de hulp van Schuldhulpmaatje Jan lukt het hem nu weer om er bovenop te komen. Bert woont in een huis, is blij met de hulp van Jan, leert veel van hem, en ziet de toekomst weer rooskleurig tegemoet!

– Interview door Jenneke van Genechten

2 antwoorden
  • Jos Reinders
   Jos Reinders zegt:

   Beste Patricia,
   Wat naar voor je dat je met dergelijke problemen kampt. Bert, die aan het woord is in dit filmpje, kreeg goede ondersteuning van een schuldhulpmaatje. Deze zorgde er voor dat Bert de juiste wegen bewandelde om uiteindelijk het probleem op te lossen. Dat was niet gemakkelijk maar Bert stond er tenminste niet meer alleen voor. Als je informatie wil over de hulp van een schuldhulpmaatje vul dan het aanvraagformulier in op onze website: https://www.shmparkstad.nl/aanvraagformulier-schuldhulpmaatje-kerkrade/. Binnen enkele dagen gegarandeerd een reactie!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *