Hulp bij belastingaangifte 2017 in Kerkrade

Je kent ‘m wel. De blauwe enveloppe. Je wordt uitgenodigd aangifte te doen. Digitaal, een fluitje van een cent. Volgens de Belastingdienst dan. Zij hebben al veel voor je ingevuld, alleen nog even controleren en dan een klik op de knop om te verzenden.
Maar je hebt helemaal niks met computers. Wat nu?

Belastingteam Impuls helpt

Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, staat het BelastingTeam van Impuls voor jou klaar om je te helpen. Gratis. Neem contact op. Doen!

En ook als in de brief in de envelop staat dat je geen aangifte hoeft te doen zou het toch wel eens zo kunnen zijn dat het loont dit wel te doen. De Belastingdienst heeft wel al veel gegevens van je (ingevuld) maar ze weet niet alles. Heb je bijvoorbeeld veel zorgkosten gemaakt in 2017 dan zou het best mogelijk kunnen zijn dat je geld terug kunt krijgen. Ook dan kan het BelastingTeam van Impuls je behulpzaam zijn als je aan de voorwaarden voldoet. Neem ook dan contact op. Doen!

Kom ik in aanmerking voor hulp?

Je komt voor deze gratis hulp in aanmerking als:

  • je 55 jaar of ouder bent;
  • in Kerkrade woont;
  • een maximum bruto verzamelinkomen tot €20.000,= (alleenstaanden) of tot €25.000,= (voor gehuwden en fiscaalpartners) hebt;
  • je spaartegoeden niet hoger dan €25.000,= (alleenstaanden) of tot €50.000,= (voor gehuwden en fiscaalpartners) zijn.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Dit kan telefonisch op het nummer (06)47842404, in de periode van 20 februari tot en met 15 maart 2018, op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend, tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *