Vacature redacteur website en sociale media

Schuldhulpmaatje Parkstad zoekt enkele vrijwilligers voor de functie van ‘Redacteur website en sociale media‘. De ideale kandidaat vind het een uitdaging om Schuldhulpmaatje Parkstad via internet in de schijnwerpers te zetten. Je schrijft nieuwsberichten, redigeert artikelen, bewerkt afbeeldingen, en publiceert deze op de website. Daarnaast zorg je voor inspirerende inhoud op onze sociale media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Over Schuldhulpmaatje Parkstad

SchuldHulpMaatje Parkstad is een samenwerkingsverband van een aantal organisaties uit de omgeving van Heerlen en Kerkrade, die burgers uit Parkstad Limburg bijstaat bij het ordenen en verlichten van financiële problemen. Het werk wordt uitgevoerd door deskundige vrijwilligers, ook wel budgetcoaches of schuldhulpmaatjes genoemd. Doel van de ondersteuning is dat de hulpvragers zo veel mogelijk leren om hun eigen financiële problemen op te lossen.

Webredacteur en beheerder sociale media

Als webredacteur en beheerder sociale media houd je jezelf bezig met de volgende zaken:

  • Publiceren van nieuws en artikelen op website en sociale media
  • Samenstellen en versturen periodieke nieuwsbrief
  • Aanpassen bestaande inhoud op de website
  • Beheer gebruikers (accounts) intranet
  • Beheer inschrijvers nieuwsbrieven
  • Periodiek overleg met webredacteurs en schuldhulpmaatjes
  • Op termijn mogelijk: adverteren op sociale media

Meer informatie

Lijkt deze functie je wel wat, kijk dan op de vacaturepagina voor alle informatie en een aanmeldformulier; wie weet, tot binnenkort!