Gratis kindpakketten voor alle bijstandsouders in Heerlen

De gemeente Heerlen heeft aan alle bijstandsouders een brief gestuurd waarin ze uitgenodigd worden een gratis kindpakket te bestellen. Daarin zit nieuwe kleding, een paar schoenen, speelgoed en andere leuke artikelen. 

Kindpakket bestellen

Er zijn nog steeds ouders die geen gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid. Dat kan alsnog door het aanvraagformulier in te vullen op de website www.stopkinderarmoede.nl. Op deze website klikt u bovenaan op de knop “AANVRAAG PAKKET. Vervolgens wordt naar een wachtwoord gevraagd; dat is ‘Gemeente’ (met een hoofdletter). Daarna kunt u de adresgegevens invullen, en een verificatiecode. Deze staat vermeld in de brief die u heeft ontvangen. De code begint met een C. Tot slot verstuurt u de gegevens.

Na ontvangst van de bestelling wordt met u contact opgenomen per telefoon of per e-mail over kledingmaten en voorkeuren. Het pakket wordt dan in een anonieme doos bij u bezorgd door DPD.

Geen brief meer?

Heeft u de brief niet meer, neem dan contact op met de gemeente waar u uw bijstandszaken regelt om te kijken of er nog iets mogelijk is.

1 antwoord
  1. Lambert Dumont
    Lambert Dumont zegt:

    Ik heb geen reactie maar een vraag. Ik vind geen andere plaats om ze te stellen.
    De vraag gaat over het volgende: als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Heerlen begeleid ik een gezin op Heerlerheide. Zij hebben de gegevens van hun kind ingevuld en opgestuurd begin december. Ik heb dat gecontroleerd. Maar tot op heden is niets ontvangen. Hoe kan ik dat voor hun regelen?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *