Fiets over?

De afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken zorgt er voor dat Heerlense burgers met een smalle beurs over een fiets kunnen beschikken. Uiteraard zo lang de voorraad strekt. Men wil hiermee bereiken dat mensen mobiel worden en zodoende uit hun sociale isolement komen. Men is nu 3 jaar met succes bezig. 450 “zwerffietsen” hebben al een goede bestemming gekregen.

Dit succes heeft ook een schaduwzijde. De vraag naar fietsen is groter dan het aanbod. Dus…heeft u nog ergens een fiets staan die u niet meer gebruikt, laat het weten. Vooral kinderfietsen zijn van harte welkom. Het mag ook een opknapper zijn. Ophalen is geen probleem
Mail of bel naar Guus Vrancken: a.vrancken@heerlen.nl, 045-5605322 of 06–58076797.

(uit: plussen & minnen, gem. Heerlen)

1 antwoord
  1. van t Hooft
    van t Hooft zegt:

    Ik zoek contact met Guus Vranken i.v.m. 2 fietsen die ik wil “inleveren” t.b.v. Fietsplan Heerlen. Het betreft 2 racefietsen frame 56 en 58, Koga Myata met 14 versn, geen spatborden, spd pedalen, “hangstuur”. vraag is of deze geschikt zijn voor uw doel.
    m.vr. gr Th van ’t Hooft

Reacties zijn gesloten.